Inloggen

Cloud Engineer Onderwijs

Ben jij de specialist die onderwijsinstellingen naar een hoger niveau tilt met state-of-the-art ICT-oplossingen? 
 
Eemnes
32 - 40 uur
ICT

Functieomschrijving:

Bij Veldwerk zijn we op zoek naar een gedreven Cloud Engineer om ons team te versterken. In deze rol ben je dagelijks bezig met de nieuwste technologieën en help je scholen met hun digitale transformatie.

Een dag als Cloud Engineer bij Veldwerk: Je begint je dag in de auto, op weg naar een middelbare school in jouw regio. Samen met de lokale ICT-afdeling implementeer je nieuwe werkplekprofielen in Microsoft Intune. Dankzij jouw grondige aanpak kunnen de leerlingen en medewerkers zich volledig richten op het onderwijs, met de best mogelijke ICT-ondersteuning.

Wat ga je doen?

Wanneer een ICT-afdeling vastloopt, ben jij hun redder in nood. Na een melding via onze servicedesk zorg jij ervoor dat alles weer werkt. Scholen vertrouwen op jouw expertise bij belangrijke beslissingen. Jouw kennis maakt je dé gesprekspartner voor de beste ICT-oplossingen.
Samen met je collega’s werk je continu aan verbeteringen binnen ons Veldwerk Onderwijs-concept (VO-concept) voor onderwijsinstellingen. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden binnen Office 365 en test deze grondig.
Bij Veldwerk ben jij een erkend expert. Je krijgt alle vrijheid en ondersteuning om je verder te ontwikkelen door opleidingen, trainingen en door in de praktijk nieuwe technologieën te verkennen.

Wat neem je mee?

  • Een HBO-werk- en denkniveau en een liefde voor technologie.
  • Je houdt ervan om grote ICT-omgevingen te bouwen en complexe technische verhalen eenvoudig te maken.
  • Ervaring met Cloud (Azure), networking, identity management, SSO,MFA en Microsoft-applicaties zoals Microsoft 365, SharePoint en Teams.
  • Een work hard, play hard mentaliteit.

Bedrijfsprofiel

Bij Veldwerk geloven we in duurzame relaties. Daarom adviseren, creëren en ondersteunen wij altijd de best passende ICT-oplossingen. Hoe we dat doen? Onze specialisten staan naast je, kennen je branche en jouw organisatie. Zo passen we onze diepgaande kennis zorgvuldig toe op jouw vraagstuk.

Met topproducten van marktleiders en zelfontwikkelde diensten realiseren we de meest dynamische oplossing voor iedere situatie. We staan garant voor beveiliging van informatie én kwaliteit met onze ISO-certificeringen. En last, but not least delen we onze kennis via onze Veldwerk Academie, zodat je onze oplossingen optimaal kunt gebruiken. Zo bouwen we met onze partners aan een sterke en langdurige relatie. Daarom zijn wij TRUSTED ICT PARTNER.

Visie – Wij zijn de Trusted ICT Partner van al onze klanten.
Wij bouwen duurzame relaties. Daarom adviseren, creëren en ondersteunen wij de best passende ICT oplossingen. Dit doen we op basis van standaard producten en diensten van markleiders in combinatie met onze toegevoegde waarde: diepgaande technische kennis, eigen complementaire diensten en relevante (zelf ontwikkelde) software producten.

Missie – ICT Partner met een hoofdletter P!
Als Trusted ICT Partner ligt onze focus altijd op zorgvuldig geselecteerde doelgroepen. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van standaard producten en diensten van marktleiders. Met gespecialiseerde collega’s en innovatieve producten leveren we marktgerichte toegevoegde waarde door middel van complementaire diensten en zelfontwikkelde producten. Vanuit gezamenlijke toegevoegde waarde creëren we met klanten, leveranciers en medewerkers, duurzame partnerschappen en dynamische oplossingen.

Veldwerk is onderdeel van de Futureproof Group, bestaande uit 12 zelfstandige ICT clusters,
waarbinnen veel samenwerking en groei wordt gerealiseerd.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod:

Werken bij Veldwerk betekent werken in een dynamische organisatie, waar geen dag hetzelfde is. Wij werken vanuit twee kantoren, in Eemnes (hoofdkantoor) en Amsterdam. Onze klanten zijn gevestigd door heel Nederland. Wij bieden jou een fulltime arbeidsovereenkomst voor 32-40 uur per week en een passend salaris bij jouw opleiding en ervaring. Daarnaast hebben wij een mooi concurrerend pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitgebreide pensioenregeling, een lease-auto en een laptop- en telefoonregeling. Bij Veldwerk hebben wij oog voor de mens achter de collega, wij hechten veel waarde aan een goede work-life balance. Zo krijg je bij ons bijvoorbeeld een sportschoolvergoeding en kan je gebruik maken van de leasefiets regeling.

Word jij onze nieuwe collega? Klik dan op de solliciteer button! Of neem contact op met Marsha Basseluer: 06-57796418

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We werken op dit moment niet samen met wervingsbureaus. Bedankt voor uw begrip. Elk CV dat we van een bureau ontvangen, zullen wij beschouwen als ons eigendom.

Wij geloven dat diversiteit en inclusie essentiële bouwstenen zijn voor een succesvolle en bloeiende werkomgeving. We streven ernaar een cultuur te bevorderen waarin elke collega zich gewaardeerd, gerespecteerd en gehoord voelt, ongeacht hun achtergrond, identiteit of overtuigingen.

Cloud Engineer Onderwijs
Login
Hi There!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

Acquisitie

Omdat wij geloven in onze eigen krachten en kwaliteiten, stellen wij acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.
Futureproof group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.